Köszöntjük őket valamint azokat, akik ma ünneplik születésnapjukat. Kérem térjenek vissza rendszeresen ide.

2009. március 15., vasárnap

Utazási börze, Utazás és Szabadidő Szakkiállítás - Szeged 2009

A Tour-Infó 2007-es év tavaszán jelen volt mind a magyarországi mind pedig a csehországi nemzetközi kiállításokon, ahol bemutathatta Székelyudvarhely Megyei Jogú Város és környékének idegenforgalmi katalógusát valamint a turizmusban működő vállalkozások szórólapjait, ismertetőit.
2009. március 7-8. között került sor Szegeden, Magyarország egyik legnagyobb vidéki turisztikai kiállítására és vásárára. Irodánk meghívást kapott erre rendezvényre, hisz több éve már képviseltük városunkat és környékét, ezért a szegediek visszavártak az új ajánlatainkkal ez alkalommal is.
Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre az Utazási Börze Utazás és Szabadidő Szakkiállítás a Majoros International Kft. szervezésében. A helyszínen 2009-ben sem változtattak, így a tavalyinál kétszer nagyobb hazai kínálattál ismét a Mars téri "U" pavilonban ismerkedhettek meg a látogatók. A minden eddiginél nagyobb kiállítás keretein belül, 59 standon 65 kíállító mutatta be széles kínálatát az Utazási Börzén.

A börzén a megkapó szépségű Erdély képviseletében Székelyudvarhely is bemutatkozott
Tény, hogy a Balkán még mindig nagyon olcsónak számít, megfizethető áron lehet Bulgáriában egy-két hetes nyaralást eltölteni. Szintén nagy az érdeklődés a klasszikus olasz körutazások és dél-itáliai üdülőhelyek iránt.
A rendezvény kiváló lehetőség a turizmus és az idegenforgalom valamennyi ágazatában érdekelt szervezet, vállalkozás és az utazni vágyó közönség találkozására.
A Tourinfo irodá-val társkiállítóként bemutatkozott még:
-Khel Csaba- Horizont Panzió, Székelyudvarhely
-Kovács Júlia -Életfa Egyesület, Máréfalva
-Lőrincz Csilla -Hétvezér Panzió, Zeteváralja
-Bálint Júlia- Tourinfo Iroda
Székelyudvarhely és környékének 2009-2010-re kiadott Turisztikai kalauzát, és első alkalommal kiadott 2009-es évi Eseménynaptárát vittük erre a turisztikai vásárra az érdeklődőknek, óriási segítségét nyújtva ezzel az utazás szervezőknek akik térségünket szeretnék meglátogatni.
Ismertető szórólapot küldtek még:
-Villa Vitae Wellness,
-Bosnyák Panzió,
-Palace Panzió,
-Lilla Panzió,
-Hajdú Panzió
Indulás péntek reggel a Touinfo irodától, magánvállalkozókkal saját autóval történt, hiszen ugyanakkor van a Nyíregyházi ’Vakáció 2009-es Turisztikai kiállítás és vásár’ is.